Moi Elektro AS

Om oss

Moi Elektro har siden 1998 vært totalleverandør av elektriske anlegg.

Vi har solid kompetanse og erfaring etter mange år i faget.

Vi vil kunne ta på oss prosjektering, ingeniørtjenester, internkontroll av elektriske anlegg og installering av elektriske utstyr og matriell. Firmaet holder til i egne lokaler (kontor og Idésenter) i Øyevollveien 8 på Haukland. Selskapet har 9-10 stk. høyt kvalifiserte personer med lang erfaring innen elektriske installasjoner, feilsøking, internkontroll og service, både når det gjelder sterk- og svakstrøm i boliger, kontor-/butikker, landbruk, industri. For å kunne dekke prosess- og bygg automasjonsiden, har selskapet inngått en samarbeidsavtale med et automasjonsfirma.

Forretningside

Vi har som mål å være ledende innen elektro i Lund Kommune og omegn. Vi skal ha sterk profilering gjennom direkte kontakt med kunder innen større og mindre industri samt småkunder i Lund Kommune og omegn. De ansatte har lokal tilknyting og kjenner markedet meget godt.

Egenskaper

Rask og sikker service, døgnvakt og Idé senter.

Spesialiteter

Den allsidige elektromontør innenfor et sterkt økende automatiserte bedrifter i kommunen og omegn. Konkurransedyktige elektrotjenester med lokal tilknytning.

Moi Elektro AS skal være ledende innen service og den daglige elektriker tjenester.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.